Intresseanmälan

  Kriebsensgatan 12B

  Pris: 2 495 000 kr/bud
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Antal rum: 2
  Boarea: 80 kvm
  Våning: 1
  Avgift: 3 599 kr/mån
  Driftkostnad: 3 000 kr/år
  Byggnadsår: 1900
  Beskrivning

  Sekelskifteslägenhet med högt i tak och stora fönsterpartier.

  I en härlig fastighet med anor från 1900 finner ni denna rymliga och renoverade tvåa. En lägenhet utöver det vanliga som präglas av sekelskiftescharm med tidstypiska detaljer.

  Välkommen till Kriebsensgatan 12B och denna rymliga lägenhet om 80 kvm fördelat på 2 rum och kök. Genomgående fräscha och renoverade ytskikt, stora fönsterpartier, generös takhöjd och fina spegeldörrar samt egen ingång från den lugna innergården. En oas mitt i centrum helt enkelt! Kök och vardagsrum i öppen planlösning med platsbyggd matplats i det runda hörnet med vackra fönsterpartier. Här erbjuds även ett generöst sovrum med platsbyggda garderober från golv till tak. Möjlighet att dela av sovrummet till två. Helkaklat badrum med klinkergolv och duschplats samt plats för tvättmaskin. Klädkammare finns också. Här bor du mitt i centrala Eskilstuna med närhet till allt samtidigt som bostaden ligger tryggt och...
  Välkommen till Kriebsensgatan 12B och denna rymliga lägenhet om 80 kvm fördelat på 2 rum och kök. Genomgående fräscha och renoverade ytskikt, stora fönsterpartier, generös takhöjd och fina spegeldörrar samt egen ingång från den lugna innergården. En oas mitt i centrum helt enkelt! Kök och vardagsrum i öppen planlösning med platsbyggd matplats i det runda hörnet med vackra fönsterpartier. Här erbjuds även ett generöst sovrum med platsbyggda garderober från golv till tak. Möjlighet att dela av sovrummet till två. Helkaklat badrum med klinkergolv och duschplats samt plats för tvättmaskin. Klädkammare finns också. Här bor du mitt i centrala Eskilstuna med närhet till allt samtidigt som bostaden ligger tryggt och lugnt på låst innergård och mot en väg med ytterst lite trafik.
  Läs mer
  Fakta
  Antal rum: 2
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Boarea: 80 kvm
  Upplåtelseform: Bostadsrätt
  Gatuadress: Kriebsensgatan 12B
  Postnummer: 63220
  Område: Centrum
  Kommun: Eskilstuna
  Lägenhetsnummer: 5-3290-1-3-6
  Våning: 1/1
  Hiss: Nej
  Byggnadsår: 1900
  Månadsavgift: 3 599 kr (inkl. värme, VA och kabel-TV.)
  Rumsbeskrivningar
  Hall Ett fåtal trappsteg upp återfinns bostadens entréhall med mörkt klinkergolv, vitmålade väggar och plats för avhängning. Via vackar spegeldörrar nås bostadens inre hall och längst in i hallen finns en genomtänkt klädkammare.
  Kök/vardagsrum I öppen planlösning finns rymligt kök och vardagsrum mot innergården. Ytan har en härlig rymd med den generösa takhöjden och vackra ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Parkettgolv och ljusmålade väggar. Köket är utrustat med side-by-side kyl o frys med vatten och is, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn och diskmaskin. De flesta vitvaror i rostfritt. Matplats med platsbyggda sittplatser. Gott om förvaring i både över- och underskåp. Plats för den stora soffan i vardagsrummet.
  Sovrum Väl tilltaget sovrum, som är delbart för den som vill. Två stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp. Goda förvaringsmöjligheter med hel garderobsvägg från golv till tak. Behagligt mörkt målade väggar och stilrent parkettgolv.
  Badrum Helkaklat badrum med klinkergolv, snygg inbyggd hylla i duschdelen som skärmas av med betongglasvägg från övriga badrummet. I övrigt utrustad med wc, tvättställ i kommod, förvaringsmöbel och toppmatad tvättmaskin.
  Byggnad
  Byggnadsår: 1900
  Byggnadstyp: Flerfamiljshus
  Antal rum: 2
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övriga byggnader: Det finns ett källarförråd och tvättstuga i angränsande fastighet.
  Primärenergital: 150 kWh/kvm & år
  Förening
  Föreningens namn: Brf Vildsvinspalatset
  Antal lägenheter: 20
  Varav hyresrätter: 0
  Antal lokaler: 2
  Parkering: Möjlighet att köpa månadsbiljett i det kommunala parkeringshuset Vildsvinet
  TV & Bredband: ComHem för både tv och bredband.
  Allmänt om föreningen: Föreningens egendom omfattar fastigheten Vaksamheten 4 med adresser Kriebsensgatan 12 och Nygatan 23. Huset innehåller 20 bostäder samt 2 lokaler. 1991-1992 genomfördes en omfattande ombyggnation med bl.a helrenovering av lägenheterna, stambyte, nya elinstallationer och hissinstallation. Fastigheten är ansluten till ComHem kabel-tv och bredband.
  Driftkostnad
  Månadsavgift: 3 599 kr inkl. värme, VA och kabel-TV.
  Driftkostnad: 3 000 kr/år
  El: 3 000 kr/år
  Totalt: 3 000 kr/år
  Personer i hushållet: 2
  Kommentar: Avser hushållsel och är schablonberäknad.
  Energideklaration
  Energideklaration utförd: Ja
  Energideklarationsdatum: 2019-12-17
  Energiklass: E
  Planlösning
  Planritningsbild
  Dokument

  Bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild