Intresseanmälan

  Lenngrensgatan 2

  Pris: 5 250 000 kr/bud
  Bostadstyp: 1-familjs friliggande villa
  Antal rum: 9 (varav 5 sovrum)
  Boarea: 216 kvm
  Tomtarea: 694 kvm
  Upplåtelseform: Friköpt
  Driftkostnad: 55 229 kr/år
  Byggnadsår: 1935

  Besiktigad

  Beskrivning

  Rymlig familjevilla med möjlighet till flera lägenheter!

  Nu erbjuds en stor familjevilla i Övre Nyfors som idag är uppdelat i tre lägenheter men som disponeras helt av säljaren.

  Välkommen till Lenngrensgatan 2 och denna charmiga villa från 1935. Idag disponeras hela fastigheten av säljaren, men möjlighet finns att göra om den till fler lägenheter, antingen till fyra lika stora, alternativt som den ser ut idag med tre lägenheter där ägaren kan disponera hela övervåningen om så önskas. Vindsutrymme finns och här kan finnas möjlighet att göra ytterligare lägenhet alternativt behålla som det är. Entréplan rymmer idag två hallar med utgång till varsin balkong, vardagsrum, kök, två dusch/wc varav en lite äldre samt ytterligare fyra rum. På övre plan finns ett rymligt kök med matplats, tre sovrum, två balkonger, helkaklat badrum med klinkergolv, tvättställ i kommod, duschkabin och wc samt...
  Välkommen till Lenngrensgatan 2 och denna charmiga villa från 1935. Idag disponeras hela fastigheten av säljaren, men möjlighet finns att göra om den till fler lägenheter, antingen till fyra lika stora, alternativt som den ser ut idag med tre lägenheter där ägaren kan disponera hela övervåningen om så önskas. Vindsutrymme finns och här kan finnas möjlighet att göra ytterligare lägenhet alternativt behålla som det är. Entréplan rymmer idag två hallar med utgång till varsin balkong, vardagsrum, kök, två dusch/wc varav en lite äldre samt ytterligare fyra rum. På övre plan finns ett rymligt kök med matplats, tre sovrum, två balkonger, helkaklat badrum med klinkergolv, tvättställ i kommod, duschkabin och wc samt separat toalett med wc och tvättställ. Gott om utrymme i källaren. Liten lättskött och friköpt trädgårdstomt med uteplats med utekök. På husets baksida har samtliga hörnrum härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier.
  Närhet till fina promenadstråk i Kronskogen och bara en kort promenad till centralstationen, Universitetet, centrum, skolor och Tunavallen.
  Läs mer
  Fakta
  Antal rum: 9 (varav 5 sovrum)
  Bostadstyp: 1-familjs friliggande villa
  Boarea: 216 m2
  Upplåtelseform: Friköpt
  Tomtarea: 694 m2
  Gatuadress: Lenngrensgatan 2
  Postnummer: 63227
  Område: Övre Nyfors
  Kommun: Eskilstuna
  Biarea: 108 m2
  Byggnadsår: 1935
  Fastighetsbeteckning: Forellen 2
  Rumsbeskrivningar
  Lägenhet 1 Till vänster på entréplan ligger lägenhet 1 som har en hall med fiskbensparkett och utgång till balkong. Vardagsrummet har samma fina fiskbensparkett och i köket samt det lilla rummet innanför köket ligger det en plastmatta. Köket är utrustat med spis, fläkt och kyl/frys. Helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme, duschplats, tvättställ och wc.
  Lägenhet 2 Till höger på entréplan ligger lägenhet 2 som har trägolv i hela lägenheten. Här har det tidigare funnits ett kök, men nu finns det tre stycken rum varav ett med utgång till balkong. I den här lägenheten är badrummet av äldre modell med duschplats, tvättställ och wc.
  Lägenhet 3 På övre plan finns lägenhet 3 som sträcker sig över hela våningsplanet. Här finns en hall med laminatgolv, till vänster finns det ett sovrum med trägolv, möblerbar hall med garderober och utgång till balkong, ytterligare sovrum med egen klädkammare samt det större badrummet som är helkaklat med klinkergolv, golvvärme, duschkabin, tvättställ i kommod och wc. Till vänster från hallen finns en toalett med wc och tvättställ, matplats med utgång till balkong, stort kök med plats för matbord även här. Köket är utrustat med kyl/frys, spishäll med ugn, fläkt och diskmaskin. Vid matplatsen finns ett härligt ljusinsläpp med stora fönsterpartier i två väderstreck. På den här sidan finns även ett kontor/vardagsrum/sovrum med plastmatta.
  Vind På vinden finns gott om förvaringsmöjligheter.
  Källare I källaren finns tvättstuga, snickarbod, förrådsutrymmen, ett fd badrum samt fd pannrum där fjärrvärmepannan står.
  Byggnad
  Byggnadsår: 1935
  Byggnadstyp: 2-plansvilla med källare
  Boarea: 216 kvm
  Antal rum: 9
  Antal sovrum: 5
  Fasad: Puts
  Fönster: 2-glas
  Tak: Tegel
  Grund: Källare
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Ventilationstyp: Självdrag
  Fastighet
  Tomtarea: 694 m2
  Tomttyp: Trädgårdstomt
  Pantbrev: 2 875 000 kr
  Taxeringsvärde: 3 512 000 kr
  Energideklaration utförd: Ja
  Driftkostnad: 55 229 kr/år
  El: 17 582 kr/år
  Uppvärmning: 28 073 kr/år
  Vatten & avlopp: 6 656 kr/år
  Renhållning: 2 918 kr/år
  Fastighetsskatt: 9 287 kr/år
  Totalt inklusive fastighetsskatt: 64 516 kr/år
  Personer i hushållet: 1
  Fullvärde: Yes
  Energideklarationsdatum: 2022-06-14
  Primärenergital: 105 kWh/m2 & år
  Energiklass: D
  Nätbolag: Eskilstuna Energi & Miljö
  Elleverantör: Eskilstuna Energi & Miljö
  Elförbrukning: 5 554 kWh/år
  Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Plan: Stadsplan Tomtindelning
  Planbestämmelser: Stadsplan Tomtindelning
  Planlösning
  Planritningsbild Planritningsbild Planritningsbild
  Dokument

  Bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild