Intresseanmälan

  Krongatan 7

  Pris: 1 450 000 kr/bud
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Antal rum: 2
  Boarea: 57.7 kvm
  Våning: 9
  Avgift: 2 775 kr/mån
  Driftkostnad: 3 600 kr/år
  Byggnadsår: 1961
  Beskrivning

  Härlig centrumnära lägenhet i mycket fint skick!

  Här finner du en mycket trivsam och välplanerad lägenhet om 57,7 kvm fördelat på 2 rum och kök. Inglasad balkong. Låg månadsavgift.

  En kort promenad från centrumkärnan i Eskilstuna hittar ni denna fina lägenhet på våning 9 av 12, med utsikt långt över Tunavallen och den härliga kvällssolen. Ljust och trivsamt med genomgående vitmålade väggar och ljust laminatgolv. Snyggt kök med mörka skåpsluckor och matplats. Vardagsrum med stora fönster och utgång till den inglasade balkongen. Stamrenoverat helkaklat badrum i fint skick från 2005....
  En kort promenad från centrumkärnan i Eskilstuna hittar ni denna fina lägenhet på våning 9 av 12, med utsikt långt över Tunavallen och den härliga kvällssolen. Ljust och trivsamt med genomgående vitmålade väggar och ljust laminatgolv. Snyggt kök med mörka skåpsluckor och matplats. Vardagsrum med stora fönster och utgång till den inglasade balkongen. Stamrenoverat helkaklat badrum i fint skick från 2005.

  Här kan du välja om du vill njuta av lugnet eller enkelt ta dig ner till centrum med dess utbud. Fördelaktigt läge för den som pendlar med promenadavstånd till centralstationen eller bara några minuters bilväg ut till E20. Närhet till Kronskogen för trivsamma promenader. Mälardalens Universitet ligger även det på gångavstånd från lägenheten.
  Läs mer
  Fakta
  Antal rum: 2
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Boarea: 57.7 kvm
  Upplåtelseform: Bostadsrätt
  Gatuadress: Krongatan 7
  Postnummer: 63226
  Område: Tunavallen
  Kommun: Eskilstuna
  Lägenhetsnummer: 109-094
  Våning: 9/12
  Hiss: Ja
  Byggnadsår: 1961
  Månadsavgift: 2 775 kr (inkl. värme, VA och Kabel-TV)
  Rumsbeskrivningar
  Hall Välkomnande hall med snyggt ljust laminatgolv som är genomgående i lägenheten, avhängningsmöjligheter och klädkammare.
  Badrum Helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme, wc, tvättställ i kommod och duschplats.
  Vardagsrum Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier, vitmålade väggar, ljust laminatgolv och utgång till inglasad balkong.
  Kök Snyggt kök med mörka skåpsluckor, mörka bänkskivor, vitmålade väggar, ljust laminatgolv och utrustat med induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl/frys.
  Sovrum Med ljust laminatgolv och vitmålade väggar.
  Byggnad
  Byggnadsår: 1961
  Byggnadstyp: Flerfamiljshus
  Antal rum: 2
  Fönster: 3-glas
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Primärenergital: 86 kWh/kvm & år
  Förening
  Föreningens namn: Brf Tunavallshöjden
  Antal lägenheter: 72
  Varav hyresrätter: 0
  Antal lokaler: 1
  Parkering: Föreningen har 20 garageplatser och 20 parkeringsplatser. Separat kö till dessa.
  TV & Bredband: TV och Bredband via Comhem.
  Allmänt om föreningen: Föreningen omfattar fastigheten Flintan 11 som har 72 st lägenheter som samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även en lokal om 50 kvm som är upplåten med hyresrätt.
  Fastigheten är försäkrad hos Vardia och den administrativa förvaltningen sköts av Redovisarna i Eskilstuna AB. Styrelsens policy för andrahandsuthyrning är att följa bostadsrättslagen.
  Driftkostnad
  Månadsavgift: 2 775 kr inkl. värme, VA och Kabel-TV
  Driftkostnad: 3 600 kr/år
  El: 3 600 kr/år
  Totalt: 3 600 kr/år
  Personer i hushållet: 2
  Kommentar: Avser hushållsel och är schablonberäknad
  Energideklaration
  Energideklaration utförd: Ja
  Energideklarationsdatum: 2021-09-10
  Energiklass: D
  Planlösning
  Planritningsbild
  Dokument

  Bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild