Intresseanmälan

  Kyrkogatan 11Å

  Pris: 4 395 000 kr/bud
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Antal rum: 5
  Boarea: 113 kvm
  Våning: 1
  Avgift: 4 995 kr/mån
  Driftkostnad: 12 000 kr/år
  Byggnadsår: 1800-talet ombyggd 2015
  Beskrivning

  Magisk lägenhet i anrika Tunaforsfabriken

  Här saluförs nu en riktig pärla invid Eskilstunaån med stor uteplats som har plats för både loungmöbler och matbord.

  Välkommen till Kyrkogatan 11Å och denna magnifika lägenhet om ca 113 kvm fördelat på 5 rum och kök. Högt till tak, hela 3,5 meter och stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten är en hörnlägenhet i två plan och ligger i det lilla huset precis vid ån med stor uteplats med utsikt över Eskilstunaån. Entréplan rymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum/kontor och stort helkaklat badrum med klinkergolv, badkar och tvättavdelning. Övre plan har ett allrum, 2 sovrum och ett helkaklat badrum med duschplats. Tunaforsfabriken bjuder på ett attraktivt läge med gångavstånd till Centrum med många olika restauranger, barer, butiker och mataffärer. I Tunaforsfabriken finns en mysig kvarterskrog....
  Välkommen till Kyrkogatan 11Å och denna magnifika lägenhet om ca 113 kvm fördelat på 5 rum och kök. Högt till tak, hela 3,5 meter och stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten är en hörnlägenhet i två plan och ligger i det lilla huset precis vid ån med stor uteplats med utsikt över Eskilstunaån. Entréplan rymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum/kontor och stort helkaklat badrum med klinkergolv, badkar och tvättavdelning. Övre plan har ett allrum, 2 sovrum och ett helkaklat badrum med duschplats. Tunaforsfabriken bjuder på ett attraktivt läge med gångavstånd till Centrum med många olika restauranger, barer, butiker och mataffärer. I Tunaforsfabriken finns en mysig kvarterskrog. Med gångavstånd når du även resecentrum, centralstationen och nya Univeristetet. Närheten finns även till friluftsområdet vid Vilsta där badplats, motionsspår och strövområden sträcker ut sig.
  Läs mer
  Fakta
  Antal rum: 5
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Boarea: 113 kvm
  Upplåtelseform: Bostadsrätt
  Gatuadress: Kyrkogatan 11Å
  Postnummer: 63219
  Område: Tunaforsfabriken
  Kommun: Eskilstuna
  Lägenhetsnummer: 5-3323-1-4101-1
  Våning: 1/2
  Hiss: Nej
  Byggnadsår: 1800-talet ombyggd 2015
  Månadsavgift: 4 995 kr (Inkl. värme, 100/100 Mbit bredband, digital-tv Lagom samt bredbandstelefoni från Telia. Separat debitering av el och vatten.)
  Indirekt nettoskuldsättning, kommentar: Andel av årsavgift saknas och den indirekta nettoskuldsättningen har därför inte gått att räkna fram.
  Rumsbeskrivningar
  Hall I hallen ligger ett snyggt och praktiskt klinkergolv i mörkt grå ton och väggarna är vitmålade, massiva trädörrar med överljus. Avhängningsmöjligheter, garderober och en stor klädkammare finns här.
  Sovrum Rakt fram i hallen finns ett sovrum med garderober längst ena långsidan. Rummet används idag som kontor. Parkettgolv och vitmålade väggar.
  Badrum Vidare in i lägenheten finns ett stort badrum med kakel, klinker, golvvärme, tvättställ i kommod, vägghängd wc, badkar och en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.
  Vardagsrum I öppen planlösning med köket finns vardagsrummet med utgång till den härliga uteplatsen. Parkettgolv och vitmålade väggar.
  Kök Köket har givetvis samma parkettgolv och vitmålade väggar som vardagsrummet och är utrustat med kyl, frys, spishäll, fläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Köket är från Vedum med snygga vitrinskåp med glashyllor och belysning. Bänkskivor i vacker granit, vilket även ligger i samtliga fönsternischer.
  Allrum På övre plan finns ett allrum med öppet till nock. Parkettgolv och vitmålade väggar.
  Sovrum Stort härligt sovrum med takfönster, garderober bakom skjutdörrar och synliga balkar. Samma parkettgolv och vitmålade väggar som i övriga lägenheten.
  Sovrum Med parkettgolv, vitmålade väggar, synliga balkar och krypvind.
  Badrum Helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme, vägghängd wc, tvättställ i kommod och duschplats.
  Byggnad
  Byggnadsår: 1800-talet ombyggd 2015
  Byggnadstyp: Flerfamiljshus
  Antal rum: 5
  Fönster: 3-glas
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Ventilationstyp: FTX
  Primärenergital: 176 kWh/kvm & år
  Förening
  Föreningens namn: Brf Tunafors i Eskilstuna
  Antal lägenheter: 77
  Varav hyresrätter: 0
  Antal lokaler: 1
  Parkering: Det finns 16 carportplatser och 48 bilplatser och av dessa har 12 platser laddboxar för laddning av elbil upp till 22 kW
  TV & Bredband: Bredband, TV och telefon via Telia.
  Allmänt om föreningen: Föreningens egendom omfattar fastigheten Eskilstuna Forsen 2 med adress Kyrkogatan 11. Husen färdigställdes 2015 och består av 6 byggnader och innehåller 77 bostäder på 6 797 kvm samt 1 lokal på 83 kvm. Föreningen har 16 carportplatser och 48 bilplatser och av dessa har 12 platser laddboxar för laddning av elbil upp till 22 kW.
  Lägenhetsfördelning enligt följande:
  12 st 1 rum och kök
  15 st 2 rum och kök
  33 st 3 rum och kök
  12 st 4 rum och kök
  5 st 5 rum och kök.
  Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade i Folksam. I försäkringen ingår styrelseansvar samt försäkring mot ohyra. I försäkringen ingår även bostadsrättstillägg. Observera att denna inte ersätter hemförsäkringen.
  Driftkostnad
  Månadsavgift: 4 995 kr Inkl. värme, 100/100 Mbit bredband, digital-tv Lagom samt bredbandstelefoni från Telia. Separat debitering av el och vatten.
  Driftkostnad: 12 000 kr/år
  El: 8 000 kr/år
  Vatten & avlopp: 4 000 kr/år
  Totalt: 12 000 kr/år
  Personer i hushållet: 2
  Energideklaration
  Energideklaration utförd: Ja
  Energideklarationsdatum: 2019-10-10
  Energiklass: F
  Planlösning
  Planritningsbild Planritningsbild
  Dokument

  Bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild