Intresseanmälan

  Pris: 1 475 000 kr/bud
  Beskrivning

  Bygg nytt i Trollskär! Bygglov finns

  Nu erbjuds möjlighet att bygga ditt drömboende i idylliska Trollskär med närhet till Mälaren.

  Välkommen till Trollskärsvägen 39A och denna tomt om 1 461 kvm i natursköna, sjönära och idylliska Trollskär. Nuvarande ägare har båtplats i Mälaren via föreningen. Parkmark angränsar till tomten. Här bor du lantligt men ändå med närhet till både Eskilstuna och köpcentrat vid Skiftinge med ICA Maxi, Biltema, gym m.m. samt till Torshälla där du finner flera matbutiker, restauranger, skolor och golfbanor. I familjenära Vallby finns förskola och skola 1-3. Solbygård som har en egen gårdsbutik ligger endast ett par minuters bilväg bort, likaså Marys Cafe där du kan njuta av en god bit mat och någon trevlig spelning som anordnas med kända artister med jämna mellanrum. Större nöjesevenemang & konserter arrangeras...
  Välkommen till Trollskärsvägen 39A och denna tomt om 1 461 kvm i natursköna, sjönära och idylliska Trollskär. Nuvarande ägare har båtplats i Mälaren via föreningen. Parkmark angränsar till tomten. Här bor du lantligt men ändå med närhet till både Eskilstuna och köpcentrat vid Skiftinge med ICA Maxi, Biltema, gym m.m. samt till Torshälla där du finner flera matbutiker, restauranger, skolor och golfbanor. I familjenära Vallby finns förskola och skola 1-3. Solbygård som har en egen gårdsbutik ligger endast ett par minuters bilväg bort, likaså Marys Cafe där du kan njuta av en god bit mat och någon trevlig spelning som anordnas med kända artister med jämna mellanrum. Större nöjesevenemang & konserter arrangeras vid Sundbyholms Slott och Sundbyholms Trav cirka 10 km bort. Vid slottet finns det en stor marina som även har restaurang.
  Bygglov för 1½-plansvilla med bottenplatta om ca 117 kvm finns. Bygglov även för garage 44 kvm finns. Byggrätt enligt detaljplan är 150 kvm huvudbyggnad i ett plan samt komplementbyggnad 40 kvm. På tomten står även en gäststuga som idag används som förråd.

  Vatten och avlopp är framdraget och nergrävt och avgiften är betald. Sjövatten för bevattning finns indraget på tomten. Fiber finns i gatan och där är avgiften ej betald.
  Nybyggda hus är befriade från fastighetsavgift i 15 år.

  Länk till detaljplan: https://karta.eskilstuna.se/dokument/_Extern/Plan/2014_242-0%20PUL.pdf
  Läs mer
  Fakta
  Rumsbeskrivningar
  Byggnad
  Fastighet
  Pantbrev: 100 000 kr
  Taxeringsvärde: 533 000 kr
  Fastighetsskatt: 3 998 kr/år
  Fullvärde: Yes
  Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Plan: Detaljplan Byggnadsplan
  Rättigheter: Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Vallby-Kolsta GA:1 ändamål: Vägar
  Planbestämmelser: Detaljplan Byggnadsplan

  Bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild