Intresseanmälan

  Trumpetvägen 154

  Pris: 2 695 000 kr/bud
  Bostadstyp: 1-familjs friliggande villa
  Antal rum: 4 (varav 3 sovrum)
  Boarea: 124 kvm
  Tomtarea: 157 kvm
  Upplåtelseform: Friköpt
  Driftkostnad: 50 631 kr/år
  Byggnadsår: 1974

  Besiktigad

  Budhistorik

  Budgivare Datum Bud
  1 2023-05-04 - 17:41 2 400 000 kr
  Beskrivning

  Friköpt radhus i barnvänligt område!

  Trivsamt och välvårdat radhus med lugnt läge.

  Välkommen till Trumpetvägen 154 och detta välplanerade radhus i 2 plan. Endast 1 ägare sedan radhuset byggdes! Entréplan med marmorgolv. kök med körsbärslaminat, golvvärme och genomgång till vardagsrummet som får plats med både matgrupp och soffgrupp. Från vardagsrummet kommer du ut till altan och liten trädgårdsplätt. På entréplan finns även tvättstuga och en gästtoalett med granitplattor med golvvärme. På övre plan möts du av en praktisk hall med två bra klädkammare och access till samtliga tre sovrum (möjlighet att få fyra sovrum). Två av sovrummen har utgång till balkong. Här finns även ett helkaklat badrum med granitplattor och golvvärme. På husets framsida finns en liten härlig uteplats med...
  Välkommen till Trumpetvägen 154 och detta välplanerade radhus i 2 plan. Endast 1 ägare sedan radhuset byggdes! Entréplan med marmorgolv. kök med körsbärslaminat, golvvärme och genomgång till vardagsrummet som får plats med både matgrupp och soffgrupp. Från vardagsrummet kommer du ut till altan och liten trädgårdsplätt. På entréplan finns även tvättstuga och en gästtoalett med granitplattor med golvvärme. På övre plan möts du av en praktisk hall med två bra klädkammare och access till samtliga tre sovrum (möjlighet att få fyra sovrum). Två av sovrummen har utgång till balkong. Här finns även ett helkaklat badrum med granitplattor och golvvärme. På husets framsida finns en liten härlig uteplats med kvällssol. Trumpetvägen är ett bilfritt och barnvänligt område med gott om barnfamiljer, flera lekplatser och grönområden. I nära anslutning till fastigheten finns en fotbollsplan. Taket är omlagt runt 2009-2010. Fasaden på framsidan är tilläggsisolerad och har ny panel. Ny panel även på husets baksida.

  Slagsta är ett populärt bostadsområde med ett flertal förskolor, grundskola för barn från förskoleklass till årskurs 6, matbutik med postombud samt populära Slagstaglass. Nära till flera lekplatser, fotbollsplan, pulkabacke och promenader i naturen samt motionsspår i Årby naturreservat. Goda kommunikationer med täta turer in till centrum och ut till Torshälla. Cykelbana hela vägen till såväl Torshälla som till Eskilstuna centrum som endast ligger ca 3 km bort.
  Läs mer
  Fakta
  Antal rum: 4 (varav 3 sovrum)
  Bostadstyp: 1-familjs friliggande villa
  Boarea: 124 m2
  Upplåtelseform: Friköpt
  Tomtarea: 157 m2
  Gatuadress: Trumpetvägen 154
  Postnummer: 63347
  Område: Slagsta/Ärna Södergård
  Kommun: Eskilstuna
  Byggnadsår: 1974
  Fastighetsbeteckning: Äggkoppen 151
  Rumsbeskrivningar
  ENTRÉPLAN
  Hall Välkomnande hall med marmorgolv, avhängningsmöjligheter och tapet på väggarna.
  Kök Med körsbärslaminatgolv, golvvärme, tapet och kakel ovanför diskbänk. Träfärgade skåpsluckor och utrustad med kyl & frys, diskmaskin, spis med häll och ugn samt fläkt.
  Vardagsrum Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Parkettgolv, tapeter och utgång till altan med markis.
  Toalett Med granitgolv, golvvärme, wc och tvättställ.
  Tvättstuga Med våtrumsmatta, tvättho, tvättmaskin, torktumlare och vvb.
  ÖVRE PLAN
  Hall Praktisk hall med plats för byrå eller liknande. Parkettgolv och två stycken klädkammare.
  Sovrum 1 och 2 Här ligger det ett parkettgolv och så finns utgång till balkongen från sovrum 1
  Sovrum 3 Tidigare två rum som blivit ett (går enkelt att göra två rum igen om så önskas). Används idag som tv-rum. Även här finns ett parkettgolv.
  Badrum Helkaklat badrum med granitplattor på golvet, golvvärme, panel i taket med infällda spotlights, wc, tvättställ i kommod och duschplats.
  Byggnad
  Byggnadsår: 1974
  Byggnadstyp: 2-plansradhus
  Boarea: 124 kvm
  Antal rum: 4
  Antal sovrum: 3
  Fasad: Trä
  Fönster: 3-glas
  Tak: Papp
  Grund: Betongplatta
  Uppvärmning: Luftvärmepump och eluppvärmning
  Övriga byggnader: Garage och förråd i länga.
  Fastighet
  Tomtarea: 157 m2
  Tomttyp: Trädgårdstomt
  Pantbrev: 800 000 kr
  Taxeringsvärde: 2 256 000 kr
  Energideklaration utförd: Ja
  Driftkostnad: 50 631 kr/år
  El: 30 375 kr/år
  Väg/Samfällighetsavgift: 20 256 kr/år
  Fastighetsskatt: 9 287 kr/år
  Totalt inklusive fastighetsskatt: 59 918 kr/år
  Personer i hushållet: 1
  Kommentar: I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel. I samfällighetsavgiften ingår VA, renhållning och basutbud för kabel-TV samt även garage, grönområden m.m.
  Fullvärde: Yes
  Energideklarationsdatum: 2023-04-20
  Primärenergital: 159 kWh/m2 & år
  Energiklass: E
  Nätbolag: Eskilstuna Energi & Miljö
  Elleverantör: Eskilstuna Energi & Miljö
  Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Plan: Tomtindelning (1971-11-23) Stadsplan (1971-04-30)
  Rättigheter: Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Äggkoppen GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering
  Planbestämmelser: Tomtindelning (1971-11-23) Stadsplan (1971-04-30)
  Dokument

  Bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild