Intresseanmälan

  Åletas väg 11B

  Pris: 2 895 000 kr/bud
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Antal rum: 4
  Boarea: 115 kvm
  Avgift: 4 868 kr/mån
  Byggnadsår: 2023
  Beskrivning

  Nyproducerat bostadsrättsradhus i populära Skogstorp.

  Entréplan med sociala ytor och en härlig braskamin för mysiga stunder!

  Välkommen till Åletas väg 11B och detta nyproducerade radhus om hela 115 kvm fördelat på 4 rum och kök i två plan. Lägenheten är från början tänkt som en 5:a men säljaren valde att ta bort en vägg från start för att få ett stort rum även på övre plan. Bostaden har kök och vardagsrum i öppen planlösning som skapar en trevlig social yta. Vardagsrum med ljusinsläpp från tre stora fönster som vetter ut mot altan och den egna trädgårdstäppan som ingår i bostadsrätten och har grönskande avgränsning i form av häckar. Bostadsrätten har vattenburen golvvärme som värms av den effektiva frånluftsvärmepumpen och övervåningen värms av radiatorer. Det finns två helkaklade badrum, ett per plan. På entréplanet...
  Välkommen till Åletas väg 11B och detta nyproducerade radhus om hela 115 kvm fördelat på 4 rum och kök i två plan. Lägenheten är från början tänkt som en 5:a men säljaren valde att ta bort en vägg från start för att få ett stort rum även på övre plan. Bostaden har kök och vardagsrum i öppen planlösning som skapar en trevlig social yta. Vardagsrum med ljusinsläpp från tre stora fönster som vetter ut mot altan och den egna trädgårdstäppan som ingår i bostadsrätten och har grönskande avgränsning i form av häckar. Bostadsrätten har vattenburen golvvärme som värms av den effektiva frånluftsvärmepumpen och övervåningen värms av radiatorer. Det finns två helkaklade badrum, ett per plan. På entréplanet finns även en separat liten tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk samt tvättho. Bostadens kök kommer från Marbodal, en högkvalitativ köksleverantör med hög genomgående standard, tillsammans möts det upp av toppmoderna vitvaror. Smidigt kodlås för att komma in i huset. Ladduttag för elbil vid parkeringen framför bostaden. Ett perfekt boende för dig som söker ett nybyggt, enkelt boende i trygga och rogivande omgivningar.

  Skogstorp ett familjärt bostadsområde ca 4-5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns den populära Skogstorpsskolan från åk F-9, Rosenforsparken ett populärt strövområde invid Eskilstunaån. Det finns även matbutik, pizzeria, idrottsplats, gym och mycket trevliga skogsstråk med promenadstigar som sträcker sig bort till Vilsta rekreationsområde. Bra kommunikationer med buss till Eskilstuna centrum.
  Läs mer
  Fakta
  Antal rum: 4
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Boarea: 115 kvm
  Upplåtelseform: Bostadsrätt
  Gatuadress: Åletas väg 11B
  Postnummer: 63369
  Område: Skogstorp
  Kommun: Eskilstuna
  Biarea: 6 kvm
  Lägenhetsnummer: 3002
  Hiss: Nej
  Byggnadsår: 2023
  Månadsavgift: 4 868 kr (Månadsavgiften för bostaden är subventionerad. Detta sedan räntan på föreningens lån ökade. Byggherren Tuna entreprenad som byggt bostäderna har därför under de kommande tre åren skjutit in 1.250.000kr till föreningen för den ränteskillnad som blev till följd av den högre räntan.)
  Rumsbeskrivningar
  ENTRÉPLAN
  Hall Klinkergolv, målade väggar och plats för avhängning. Längre in i hallen finns garderober.
  Kök Vid köket finns en matplats och öppen planlösning till vardagsrummet. Ekparkett och målade väggar. Kakel ovanför diskbänk och mörka skåpsluckor. Utrustat med kyl, frys, induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin och mikrovågsugn.
  Vardagsrum I öppen planlösning med köket, ekparkett, målade väggar, braskamin och utgång till altanen.
  Badrum Helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme, tvättställ i kommod, wc och duschplats.
  Tvättstuga Med klinkergolv, tvättmaskin, torktumlare och tvättho.
  ÖVRE PLAN
  Sovrum 1/Allrum Dubbelt så stort som sovrum 2 och 3, ekparkett och målade väggar.
  Sovrum 2 Ekparkett, målade väggar och en garderob.
  Sovrum 3 Ekparkett, målade väggar och en garderob.
  Badrum Helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme, tvättställ i kommod, wc och duschplats.
  Klädkammare Dubbla klädkammare utanför sovrum 1
  Byggnad
  Byggnadsår: 2023
  Byggnadstyp: 2-plansradhus
  Antal rum: 4
  Fönster: 3-glas
  Uppvärmning: Frånluftsvärmepump
  Förening
  Föreningens namn: Brf Brudorkidén 2
  Antal lägenheter: 19
  Varav hyresrätter: 0
  Parkering: 1 p-plats intill varje lägenhet som ingår i bostadsrätten. Dessutom finns 10 p-platser att hyra.
  TV & Bredband: Internet och tv via fiber - du väljer själv din leverantör och abonnemangstyp
  Gårdsplats: Till varje bostad hör ett förråd om ca 6 kvm som återfinns på baksidan av huset.
  Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen har uppfört nybyggnation av radhus med 19 bostadsrättslägenheter fördelat på fyra huslängor med adresserna Åletas väg 11 A-E, 12 A-D, 14 A-E och 16 A-E i Skogstorp. Varje lägenhet har egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplan och vattenradiatorer på övre plan. Kommunalt VA, föreningens abonnemang med undermätare.
  Övrigt: Uppvärmning via frånluftsvärmepump.
  Driftkostnad
  Månadsavgift: 4 868 kr Månadsavgiften för bostaden är subventionerad. Detta sedan räntan på föreningens lån ökade. Byggherren Tuna entreprenad som byggt bostäderna har därför under de kommande tre åren skjutit in 1.250.000kr till föreningen för den ränteskillnad som blev till följd av den högre räntan.
  Driftkostnad: kr/år
  Energideklaration
  Energideklaration utförd: Nej
  Energiklass: None
  Dokument

  Bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild