Intresseanmälan

  Södra Bangårdsgatan 12A

  Pris: 945 000 kr/bud
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Antal rum: 1.5
  Boarea: 45 kvm
  Våning: 1
  Avgift: 3 067 kr/mån
  Driftkostnad: 4 200 kr/år
  Byggnadsår: 1931-36
  Beskrivning

  Charmig etta med lugnt läge på populära söder!

  Varmt välkommen till Södra Bangårdsgatan 12A och denna härliga lägenhet om ca 45 kvadratmeter fördelat på 1,5 rum och kök. Lägenheten är för dig som är på jakt efter ett första boende, övernattningslägenhet eller en lägenhet med ett mycket bra läge.

  Nu saluförs en synnerligen charmig och härlig lägenhet på Söder. Lägenheten ligger med fönster mot Trädgårdsgatan och in mot gården med ljusinsläpp från två håll. Fiskbensparkett, ljusa färger och högt i tak med fina äldre detaljer. Här kan du välja om du vill ha sängen i den möblerbara hallen eller varför inte skrivbordet för studierna där. Rymligt vardagsrum. Garderober finns i den möblerbara hallen. Separat duschrum med våtrumsmatta och våtrumstapet, separat wc. Kök med plats för matbord. Lägenheten har en inre reparationsfond om 10 000 kr. ...
  Nu saluförs en synnerligen charmig och härlig lägenhet på Söder. Lägenheten ligger med fönster mot Trädgårdsgatan och in mot gården med ljusinsläpp från två håll. Fiskbensparkett, ljusa färger och högt i tak med fina äldre detaljer. Här kan du välja om du vill ha sängen i den möblerbara hallen eller varför inte skrivbordet för studierna där. Rymligt vardagsrum. Garderober finns i den möblerbara hallen. Separat duschrum med våtrumsmatta och våtrumstapet, separat wc. Kök med plats för matbord. Lägenheten har en inre reparationsfond om 10 000 kr.
  Centralt belägen med närhet till såväl Gamla stan, restauranger och uteserveringar, Eskilstuna centrum och Mälarsjukhuset. Vid Sveaplan, ett stenkast bort finns bl.a. matvaruaffär, apotek, vårdcentral och Friskis & Svettis. Med en kort promenad tar du dig även till centralstationen och Mälardalens Universitet.
  Läs mer
  Fakta
  Antal rum: 1.5
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Boarea: 45 kvm
  Upplåtelseform: Bostadsrätt
  Gatuadress: Södra Bangårdsgatan 12A
  Postnummer: 63355
  Område: Söder
  Kommun: Eskilstuna
  Lägenhetsnummer: 307822005-1081
  Våning: 1/3
  Hiss: Nej
  Reparationsfond: 10000
  Byggnadsår: 1931-36
  Månadsavgift: 3 067 kr (Inkl värme, VA och kabel-TV)
  Indirekt nettoskuldsättning, kommentar: Andel av årsavgift saknas och den indirekta nettoskuldsättningen har därför inte gått att räkna fram.
  Rumsbeskrivningar

  Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, vidare in öppnar hallen upp till ett utrymme som är möblerbart och här kan du ha ditt skrivbord för studier alternativt en säng, här finns även lägenhetens garderober. Med fönster ut mot gatan finns det rymliga vardagsrummet. Vid entrén finns en toalett med wc och tvättställ, separat duschrum bredvid köket. Köket som har plats för matbord har fönster in mot den lugna innergården och är utrustat med dubbla kyl/frysar, spis och fläkt. Genomgående snyggt fiskbensparkett i lägenheten förutom köket som har ett laminatgolv. Väggarna är målade i mjuka ljusa färger.

  Byggnad
  Byggnadsår: 1931-36
  Byggnadstyp: Flerfamiljshus
  Antal rum: 1.5
  Fönster: 3-glas
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övriga byggnader: Ett vindsförråd och ett källarförråd tillhör lägenheten.
  Primärenergital: 156 kWh/kvm & år
  Förening
  Föreningens namn: Brf Söderhörnet
  Antal lägenheter: 108
  Varav hyresrätter: 0
  Antal lokaler: 2
  Renoveringar: 1995 - Ny utrustning fjärrvämeundercentraler.
  2022 - Nya fönster.
  Parkering: Det finns 20 garageplatser och 7 p-platser (separat kö till dessa). Gott om kommunala p-platser i området där man kan lösa månadsbiljett.
  TV & Bredband: TV och internet via Telenor
  Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheterna Stensborg 2-6 med adresserna Södra Bangårdsgatan 4-12 samt Trädgårdsgatan 2 i Eskilstuna kommun.
  Driftkostnad
  Månadsavgift: 3 067 kr Inkl värme, VA och kabel-TV
  Driftkostnad: 4 200 kr/år
  El: 4 200 kr/år
  Totalt: 4 200 kr/år
  Personer i hushållet: 1
  Kommentar: Avser hushållsel
  Energideklaration
  Energideklaration utförd: Ja
  Energideklarationsdatum: 2019-12-06
  Energiklass: F
  Planlösning
  Planritningsbild
  Dokument

  Bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild